Tuesday, 26 April 2011

Panggilan misteri...

Assalamualaiku semua...
hahahaiiii!
emm..dah lme deq_bunk x update blog ni kan..huhu..
sory ler lately agk busy dgn final lha....
hohooho...
cmne ngn final??emm...so far so goOD!
haha OMG!
smlm jwb ALGEBRA ap2 je....jwb je slagi bole..kui3..
insya'Allah bole kowt~~

ok, berbalik pd "TAJUK POST" kat atas deq_bunk nk cter ni td pagi mse deq_bunk otw nk p bndr KLUANG ngn kawan deq_bunk(qutaibah) deq_bunk ad dpt satu "panggilan misteri"...no CELCOM kowt~(013*******)
deq_bunk jwbla kan mne tau deq_bunk kenal ke....then,mse angkt tu deq_Bunk bg la salam kan pastu tibe2 org tu tny deq_bunk ni Shawari ke....deq_bunk mule bertambah hairan mcm mne la org misteri tu ley tau nme deq_bunk!then deq_bunk tny sape la kan rupa2nya....rupanya kan.........org tu berkata "saya ckgu Baha la Shawari.."...dlm hati deq_bunk berkata "adoyy!np ckgu Baha call aku?pelik ni..xpernah2 call...emm..."ok,then ckgu Baha tu tny la deq_bunk dgn nada yg serius kat deq_bunk kan "shawari awak kt mne?ad kt lyg2 x?"..pastu deq_bunk ckplah,"sye kt UTHM ckgu...yer ckgu,,ad ap yg bole sye bantu??.."pastu kan..pastu kan...ckgu Baha ckp "SAYA NAK TEMURAMAH AWAK...agak2 bile awak balik Layang?"errrrrr~~~~deq_bunk pun berkata"temuramah??bile ckgu?saya kat UTHM ni...."..ckgu Baha pun gitau deq_bunk "owh kat UTHM..tape2 esok atau lusa saya dtg UTHM xpun Sabtu saya dtg rumah awak..saya nak temuramah ibu dan ayah awak sekali..bole??"..dgn perasaan yg terkejut dan lidah terkelu deq_bunk ckp "insya'Allah ckgu saya balik sabtu ni...err.."..emmm...deq_bunk msetu tatau nk ckp apa smpaikn lupe nk tny temuramah pasal apa...adoyyy!!!agax2 ap la yg nk ditemuramahkan ckgu Baha tu kan....emmm....deq_bunk skrg ni ngah KONFIUS+CUAK+TERPINGA2 n mcm2 la perasaan skrg ni...asyik fikirkn ap la yg ckgu Baha nk temuramahkn nnty...adesSS!!!

emm...demikianlah cerita disebalik "TAJUK POST" tu...
ap yg deq_bunk nk katekan "JANGANLAH TERLALU TAKOT DENGAN NOMBOR MISTERI!!"hahahaha...

No comments:

Post a Comment