Friday, 8 July 2011

welcome back to UTHM deQ_Bunk!!!

uit2!!!check it out...check it out!!
hai semua...apa khabar ??harap2 sehat2 la yerk...deq_bunk makin sehat kud...lg2 dah masuk ke alam ipta ni kan...nafsu mkn semakin m'buak2 katakan....hee...erm...

ok2...deq_bunk taknak cter pnjg2 sgt ni..berbalik pd tajuk deq_bunk tu kan...bunyi ny mcm best,,mcm seronok....tapi....hakikatnya memang sgt2 syiooKKK!!!kui3....
nk tau knp????
deq_bunk dah masuk UTHM balik...ngee.....KMJ????haha....da buang jauh2...hehe,,,upss,,,!xlah..bukan cmtu...mksd deq_bunk,,,deq_bunk da kuor KMJ!!knp??erm...ntahla....mcm xde reason...suke2 kowt..haha...senget je kan,,,?ngeee,,,

semuany bermula apabila dah dekat 2mggu kt KMJ deq_bunk rase cm xserasi di sana dan mahu keluar dr tmpt tu dan kembali pulang ke UTHM!!!hehehe...kelakar kan...membazir je....terbang wit deq_bunk Rm 425.00....erm...sedih kowt...tp nk wt cmne xkn nk pkse diri plak kn terus stay kt tmpt yg memang dah tak serasi dgn diri kite...susah hidup kelak!pui pui ui.. :)

UTHM??
hehe...best tau kt cni..makin best tau!dpt kwn baru...classmate baru....pensyarah2 baru...senang cter sume baru lha!roomate pon baru..ngeee.....makin best tau UTHM...almaklumlah Universiti Terhebat Malaysia kuwt... ngee,,,,

anyway deq_bunk kt cni amek kos Kejuruteraan Mekanikal!!deq_bunk nk jd jurutera..doakan tau!!even cter2 mcm da terpesong cket tp xpe lah mgkn ini dah rezki yg dah ditentukan oleh Allah utk deq_bunk kan...ap yg berlaku pasti ad hikmahny kan...insya'Allah.. :)
deq_bunk bersyukur dgn apa yg dikurniakan pd deq_bunk ni...huhuhu...

sekali lagi you all deq_bunk mntk sory sgt2 sebab dah berkurun2 tak updated blog ni...ada yg kate dah bersawang blog deq_bunk ni..kui3...

k guys raseny smpi sni jela cter deq_bunk!next time smbg lg k..bnyk lg deq_bunk cter..tp sabar k..simpan dulu...hehehe..

ok...see you guys .....daa 
muaaxxxx :P

4 comments:

  1. thanks adeqku..aenyg comel...hehehe....

    ReplyDelete
  2. hahahaha....at the last...ko update gak ko nye blog nih....besawang aq tengok.....hehehehehe....k....welcome back to UTHM....HEHEHEHE......

    ReplyDelete
  3. hahahah..well..well..well...hello UTHM!!hahah

    ReplyDelete